Mihai Cosmescu: "Muzica este o eliberare, un mod de a transmite ce mi se intampla" (@CGR Live EP. 29 cu Tonik) - (PODCAST 2023)


Mihai Cosmescu: "Muzica este o eliberare, un mod de a transmite ce mi se intampla" (@CGR Live EP. 29 cu Tonik) - (PODCAST 2023)

Mihai Cosmescu a început să cânte, vocal și mai apoi la chitară, de mic, în timp adăugând și pianul la lista de "jucării", cum le numeste el, destul incat sa poata sa adauge "culoare" cabd lucreaza in studio. Este interpret și compozitor, a participat la festivaluri de folk și rock, în 2006 punând în scenă, la Pitesti, spectacolul "Transacoustic Dream" - un concept autobiografic care trecea de la chitară clasică la folk, apoi la rock'n'roll și rock.
Din 2010 locuiește în București, unde a făcut parte, de-a lungul anilor, din proiecte solo, apoi din trupa Ten Times Treason, împreuna cu Andrei Grigore, proiectul The Division of Joy alături de Janin Pasniciuc și Andreea Verde, iar acum, după o pauză considerabilă, s-a reunit cu Andrei și NAVI, cu care, la Demisec Records, compune, cântă și se joacă.
Stilul lui Mihai Cosmescu este mai degrabă alternativ decât orice altceva, încorporând elemente și idei muzicale din afara sferei de rock.
Mihai experimentează cu tehnica de Live Looping (pe care Ed Sheeran a adus-o în mainstream în ultima perioadă) de aproape 10 ani, reușind să creeze un show captivant și complex ca sonorități, cu piese originale și cover-uri interpretate într-o manieră mereu surprinzătoare.
Primul lui single solo, intitulat "Free", este compus de către Mihai, iar producția este realizată de Andrei Grigore.

Podcast: Mihai Cosmescu (Episodul 29 @CGR Live)
Data: 26 apr. 2023

Podcastul este prezentat de Tonik Obiektiv, gazda fiind studioul "CGR Studio"

Vizionare placuta:

Trimiteți un comentariu