Mitza - Ochii din Oglinda (Videoclip Oficial)

Videoclip Oficial

Mitza - Ochii din Oglinda (Videoclip Oficial)
Mitza - Ochii din Oglinda (Versuri)
Mitza - Ochii din Oglinda (Piesa Oficiala)

Okapi Sound și Universal Music România prezintă astăzi, 3 aprilie, videoclipul piesei „Ochii din Oglindă”, cel mai nou single extras de pe albumul Mitză - „Născut la Revoluție”.

Produs de Mitză
Muzica / Text: Mitză
Conține fragmente din Alexandra Ușurelu - “Fuga pământului

Videoclip: Good Stuff

Mix / master: Grasu XXL & Cristi Dobrică @Okapi Sound Studio

Piesa „Ochii din Oglindă” a fost produsă chiar de către Mitză, folosind un sample din piesa „Fuga Pământului”, semnată Alexandra Ușurelu.
Dacă videoclipul a fost realizat integral de Good Stuff, de mixajul și masterizarea piesei s-au ocupat Grasu XXL și Cristi Dobrică, la Okapi Sound Studio.

Weekend-ul trecut, Mitză a susținut concertul de lansare a albumului „Născut la Revoluție”, la Hangover Club, București.
Atmosfera de la concert a fost surprinsă într-o serie de poze, pe care le puteți găsi pagina de Facebook Mitză, însă și într-un aftermovie pe care îl vom prezenta săptămâna viitoare pe canalul de YouTube.

Încă din luna februarie, albumul „Născut la Revoluție” poate fi ascultat integral pe canalul de YouTube Okapi Sound și pe toate platformele de streaming existente.
În același timp, pentru a menține direcția și conceptul materialului, acesta a fost editat și pe suport fizic, pe un format inedit pentru vremurile actuale - și anume, pe casetă.
Albumul, împreună cu tricourile „Născut la Revoluție”, pot fi achiziționate exclusiv online, din Okapi Sound Store.

Vizionare placuta:

Trimiteți un comentariu

libris.ro carturesti.ro evomag.ro