Trasnitii - 11 Noiembrie 2013 (Episodul 33 - Instructorul de wrestling) - (Video) - Prima TV

Instructorul de wrestling

Trasnitii - 11 Noiembrie 2013 (Episodul 33 - Instructorul de wrestling) - (Video) - Prima TV

Mirabela ii spune lui Marlanu ca trebuie sa mai slabeasca, pentru ca este prea gras. Barbatul insa minte ca e muschiulos, nu gras, si ca e asa pentru ca a practicat wrestling in tinerete. Si acum vrea sa se faca instructor de wrestling in timpul liber. Baba insa are ceva banuieli si ii spune lui Marlanu ca vrea sa cunoasca un jucator de wrestling.
Pupaza isi cauta asistenta pentru matinal. Cand Baba vede pozele fetelor de la casting, il acuza ca vrea sa strice educatia minorilor. Pupaza minte ca sunt fete orfane pe care le ajuta sa isi gaseasca parintii, prin intermediul emisiunii. Si Gina aspira sa devina asistenta, lucru care ii da de banuit Babei ca Pupaza minte in prinvinta orfanelor.

Ema este surprinsa de Esteban, cu Vandame in braţe. Pentru a scapa basma curata, ea il minte pe Esteban ca Vandame are depresie si ii sugereaza sa se poarte cu el ca si cu un frate. Dar intre cei doi se vede treaba ca nu poate exista nici macar o relatie de prietenie, asa ca Vandame decide sa-si caute adevarata familie prin intermediul emisiunii lui Pupaza.

Vizionare placuta:

Trimiteți un comentariu