S-a incheiat prima stagiune a proiectului Teatru TV (Urmeaza "Romanii au artisti")

S-a incheiat prima stagiune a proiectului Teatru TV

S-a incheiat prima stagiune a proiectului Teatru TV (Urmeaza "Romanii au artisti")
Primavara aceasta, TEATRU TV, un proiect de suflet al actorului Mihai Bendeac, a luat startul la Antena 1. Ambitioasa initiativa de a aduce teatrul mai aproape de oameni a fost rasplatita insa din plin nu numai prin aplauzele din sala de teatru, ci si de sutele de mii de romani care au sustinut in fiecare saptamana TEATRU TV prin simpla placere de a privi.

Cu "Doctori de femei", "Pijamale", "Bani din cer" si "O noapte furtunoasa", Antena 1 a adus in casele romanilor lumea fascinanta a teatrului, cu actorii ei mari si spectacole savuroase.

Multumim romanilor care au crezut in acest proiect ambitios. Celebrarea artistilor romani continua la Antena 1 cu un nou proiect la fel de indraznet: "Romanii au artisti", miercurea viitoare, de la 20:30.

In fiecare seara de miercuri, romanii au salutat initiativa Antenei 1 de a aduce un astfel de proiect pe micile ecrane. Saptamana de saptamana, TEATRU TV a reusit sa bucure publicul cu seri de comedie spumoasa, cu spectacole memorabile si talentul unor actori care ne fac cinste.

Ziua de miercuri a insemnat prin Teatru Tv ca s-au uitat de zece ori mai multi oameni decat daca s-ar fi umplut la refuz simultan toate salile de teatru din Romania, corespunzator unei cote de piata de 10.9% si un rating mediu de 4.9 procente la nivelul targetului comercial al statiei, 18-49 urban, conform Kantar Media.

La nivelul targetului all urban, aproape o jumatate de milion de telespectatori au urmarit in medie, in fiecare miercuri TEATRU TV la Antena 1. Succesul TEATRU TV este dovada ca romanii isi iubesc artistii, valorile, iar incepand de miercuri, 10 aprilie, Antena 1 va reuni cei mai iubiti artisti din Romania intr-o abordare inovatoare.

Trimiteți un comentariu