Stilul PhooThay – Armura Editie Limitata


Stilul PhooThay – Armura Editie Limitata
Daca te-ai intrebat vreodata ce au in comun Ghengis Khan, Dwayne The Rock Jhonson, Denzel Washington si Nicolae Iorga, aici vei afla raspunsul – Armura! Armura editie limitata CreativeMonkeyz. Direct din cuptoarele cu macrounde ale fierariei CM, setul de armura in editie limitata “Stilul PhooThay”, e oferit spre cumparare razboinicilor hardcore. Editia limitata, de numai 300 de bucati, se adreseaza numai adevaratilor luptatori cu pixelii si este cea mai valoroasa piesa vestimentara de colectie, de la coiful lui Burebista incoace.

Observati beneficiile practicarii stilului PhooThay in acest video educativ:
Vizionare placuta:

Infuzat cu misticism oriental si praful anti-gravitational al ninjalailor care planeaza pe acoperisuri de pagode, armura e decorata cu imaginea temutului MO, prins in actiune, si contine textul “Stilul Phoo Thay”, caligrafiat de un maestru shaolin orb la doi din cei trei ochi.

Pe spate, armura poseda doua simboluri de o importanta vitala – un “C” de la Creative si un “M” de la Monkeyz (neasteptat!), pentru ca inamicii sa recunoasca din orice pozitie provenienta armurii si sa se teama. Maneca e insemnata special cu simbolul editiei limitate.

Purtati aceasta armura! Lasati-va adversarii sa va simta furia!

Trimiteți un comentariu