Creeaza versiuni portabile ale aplicatiilor preferate cu PortableApps


Creeaza versiuni portabile ale aplicatiilor preferate cu PortableApps
PortableApps, un software gratuit care permite crearea de aplicatii portabile din aproape orice aplicatie disponibila ca installer.
PortableApps nu depinde de nici un agent pentru lansarea si rularea aplicatiilor portabile create, adica acestea ruleaza separat de sistemul de operare, datorita faptului ca acestea au fisierele de sistem si registrii proprii pentru citire si scriere (ceea ce inseamna ca nici nu creeaza modificari in registrii si fisierele sistemului pe care ruleaza).
Astfel puteti rula doua versiuni diferite ale aceleiasi aplicatii in acelasi timp, pe acelasi computer.

>PortableApps compara snapshot-uri ale sistemului, facute inainte si dupa instalarea aplicatiilor:
Apoi izoleaza modificarile facute in sistem de acestea (fisiere noi, care nu existau inainte de instalarea aplicatiilor, intrari noi in registri etc.)
Le adaugi intr-un pachet care poate fi folosit pe orice sistem Windows si, in plus, pot fi folosite direct de pe USB-stick sau orice drive extern.
Vizionare placuta:

Nota: Desi din punct de vedere tehnic PortableApps este capabil sa creeze aplicatii portabile din orice aplicatie instalabila, este foarte posibil sa nu functioneze pentru anumite tipuri de programe, cum ar fi cele care fac modificari de kernel.

Trimiteți un comentariu