Facebook Messenger pentru Windows 7 - Detalii


Facebook Messenger pentru Windows 7 - Detalii
Facebook Messenger a fost lansat oficial vinerea trecuta, după doar cateva ore de la filtrarea sa pe Internet.
Testarea primului sau client oficial de instant messaging in urma cu o luna, oferindu-l unui numar limitat de utilizatori, si se pare ca totul a decurs conform planului.
1. - Facebook Messenger pentru Windows, acesta va afisa butonul de autentificare ce ne va trimite la facebook.com/desktop/login pentru a ne loga folosind adresa de email si parola de acces la contul personal al dumneavostra.

2. - La autentificare, pentru a putea folosi Facebook Messenger fara a fi nevoiti sa pastram o sesiune a Facebook deschisa in Internet Browser, facem click pe butonul "Pastreaza-ma autentificat.

3. - La inchidere, programul se comporta la fel ca orice alt client de instant messaging, adica se minimizeaza in System Tray.

4. - Tot aici vom regasi, pe langa butonul Log out si functia Dock Window To Right (reprezentata si de butonul pozitionat in coltul drept-inferior al Facebook Messenger), cea care ataseaza clientul pe lateralul drept al monitorului.

Facebook Messenger asigura accesul spre trei dintre cele mai importante caracteristici ale portalului de socializare, respectiv cele 3:
Chat
Notificari
Ticker

Trimiteți un comentariu