Transforma Windows XP in Mac OS X (Leopard)


Leopard-X Transformation Pack este un pachet foarte complex care schimba in totalitate visual style-ul sistemui Windows XP. Pachetul de instalare contine patru style-uri diferite.

Leopard-X styler, Leopard-X Mac search skin, Leopard-X Dock skin si Wallpapers.
Odata instalat, pachetul va schimba infatisarea sistemului Windows XP, iconitele, taskbar-ul, start menu, Windows Explorer, plus alte elemente.

Daca nu aveti posibilitatea sa va cumparati un MAC, dar va place cum arata interfata sistemului Mac OS X Leoprad,  atunci sa stiti ca aveti o varianta foarte simpla si eficienta de a va transforma calculatorul cu Windows XP intr-un MAC OS X Leopard.

Acest pachet include mods:
- explorer.exe
- shell32.dll
- xpsp2res.dll
- mydocs.dll
- msgina.dll

Important Nota:
- Va rugam sa faceţi copie de rezerva inainte de a inlocui fisierele de sistem.
Aceste ambalaj mods poate lucra numai in Windows XP SP2 NUMAI (versiunea in limba engleza, alta limba nu are suport). Doar nu in Safe Mode

Va ruam sa citiţi cu atentie:
Acest pachet mods va schimba anumite parti care nu pot fi modificati de orice programe software cum ar fi Windowlinds, IconPackager etc.

Daca doresc sa se exact arata ca in screenshot, va rugam sa folositi Leopard tema Sticla de neodesktop ~. Pentru wallpaper leopard, puteti sa-l in deviantART sau Google-l pe net.

Software suplimentare necesare: WindowBlinds, ObjectDock şi IconPackager.


Imaginii:






2 comentarii: