Facebook s-a schimbat. Setari secrete pentru a trece la noul profil.


In ultima perioada s-a vorbit intens despre schimbarile pe care reteaua de socializare Facebook urmeaza sa le sufere, insa cu ocazia Conferintei F8 de zilele trecute s-a pus capat misterului. Desi tehnic noul profil nu este inca disponibil, exista cateva trucuri descoperite de cei de la Tech Crunch prin care il poti incerca.

Pasii care trebuiesc parcursi:
1. - Du-te la homepage-ul propriu si adauga aplicaţia Developer, tastand "Developer" in bara de cautare. Click pe primul rezultat.

2. - Click pe butonul "Create new app". din partea dreapta (si nu iti face griji, pentru ca nimeni nu va putea vedea sau utiliza aplicaţia ta).

3. - Dupa ce i-ai oferit noii aplicaţii un nume si un namespace, apasa click pe "Open Graph" si apoi inca o data pe link-ul "Get Started using open graph".

4. - Completeaza spatiile libere ca in imaginea de mai jos si apoi click pe Get Started".

5. - Schimba cateva setari implicite – retine faptul ca doar tu vei putea vedea si folosi aplicatia atat timp cat nu o vei urca in directoarele publice.

6. - Asteapta 2-3 minute

7. - Dupa ce ai salvat noua aplicaţie, ar trebui ca pe homepage sa gasesti o invitatie de a testa noul profil Timeline. Click pe "Get it now".

8. - Iti va oferi un preview asupra modului in care arata, iar daca esti sigur ca vrei sa-l incerci apasa pe butonul Publish now.

9. - Acum trebuie doar sa-l personalizezi.

Trimiteți un comentariu