Morra feat. Frissco - Blocat In Trafic (Videoclip Oficial)

Videoclip Oficial

Morra feat. Frissco - Blocat In Trafic (Videoclip Oficial)
Morra feat. Frissco - Blocat In Trafic (Versuri)

*** Trei zile de filmare, cinci locatii, o echipa de cincizeci de oameni implicati in productia videoclipului unui artist debutant ce isi spune MORRA. Artistul colaboreaza la single-ul de debut cu Frissco,
producatorul si autorul hiturilor "Sexy Love" . "Lovely Smile". "Echo" , piese ce au depasit granitele tarii, avand succes in peste 20 de teritorii.
*** Piesa de debut "Morra" se numeste "Blocat in trafic" iar filmarile au avut loc in Constanta. Regia clipului este semnata de Ionut Untaru (Frissco) iar piesa este produsa tot de artist.
"Pe Morra il stiu inca din adolescenta si ne-a legat o prietenie ce dureaza de aproape zece ani. Ma bucur foarte mult ca am reusit sa-l ajut sa-si implineasca un vis, iar acesta este doar inceputul drumului sau artistic, va avea multe de spus in industria muzicala." a declarat Frissco.
"Am avut incredere de la inceput in viziunea lui Ionut (Frissco) si sunt increzator ca piesa va avea succes." (Morra)
*** Morra, pe numele sau real, Nicolae Morarescu, a cochetat inca din adolescenta cu teatrul, televiziunea si radioul, fiind distribuit in diferite spectacole alaturi de nume importante ale industriei de divertisment.
*** De coperta single-ului s-a ocupat Dan Mihai Lupescu.
*** Din distributie fac parte: Maria Iacob (Miss Romania) si Andreea Bododel (Miss Litoral)
........................
Muzica: Ionut Untaru (Frissco), Morra
Text: Morra, Frissco
Produsa de Frissco
Regia: Ionut Untaru
D.O.P: Alex Tasa

Vizionare placuta:

Trimiteți un comentariu