Mesaje De 1 Martie, Poezii De 1 Martie Pentru Mama, Sms De 1 Martie - 2012

1 Martie - 2012

Mesaje De 1 Martie, Poezii De 1 Martie Pentru Mama, Sms De 1 Martie - 2012
Mesaje De 1 Martie, Poezii De 1 Martie Pentru Mama, Sms De 1 Martie - 2013 (Imaginii)

1. - Iubirea mea
Cu ochii albastri
Aseara te-am vazut cu altii
Erai la brat cu ei razand
Iar eu stateam in parc plangnad
Si te-am strigat ,
Si te-ai uitat ,
Si ai plecat ,
Si mai lasat ,
Dar eu ,pe tine te iubesc
Si tu pe mine ma iubesti
Iar intr-o zi vei regreta
Si iar vei fi iubita mea.:*:*


2. - De dragul primaveri cu ochi dulci iti spun
TE IUBESC!!!
Trece si toamna cu ale ei aspre dar colorate frunzii ale ei...
Iarna trece cu greau dar frumoasa de parca zici mii si mii de ingeri!!!
Uite vine dupa atatea luni grele una veselita cu martisoare pentru ai nostri dragi iubiti care ne incurajieza cu florii,dulciuri si cate va pupicuri dulci pentru ale noastre dragi "extelente iubite pe care vor deveni sotii si a poi mamici"!?

3. - Iti doresc ca rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat... TE IUBESC!!!

4. - Cu drag de martisor, primeste primavara in sufletul tau, si fie ca acest anotimp sa iti aduca in viata ta implinire si noroc, fericire si iubire si nu in ultimul rand caldura sufletesca de la cei dragi. Iti doresc o primavara frumoasa!

5. - Sunt mic dar vreau sa iti spun ca te iubesc si ca dupa ce ma vei primi, o sa poti simti in inima ta o schimbare, o sa simti ca o data cu natura imbobocesti si tu, ca intr-o zi(apropiata) vei inflori la fel ca gingasele flori. Da, sunt eu MARTISORUL si te asigur ca asa va fi!

6. - Viata alaturi de tine are iz de primavara! Infloresc la orice atingere a ta si simt ca zbor ca un fluturas cand imi spui cuvinte dulci. TE IUBESC!!!

7. - An de an sarbatoarea de 1 Martie ne readuce speranta, optimismul, credinta in mai bine si spor la toate. Din inclestarea frigului cu razele soarelui, a intunericului cu lumina, dupa ultimele zvarcoliri din zilele babelor, invinge viata, primavara, soarele

8. - Ma urc pe dealul visurilor mele si acolo te gasesc pe tine. Stiu ca nimic nu impresoara linistea diminetilor sau bucuria reinvierii naturii mai mult decat o clipa de fericire alaturi de tine. Esti fericirea zilei de primavara...

9. - 1 Martie calator, pe a lui aripa in zbor, iti aduce-un martisor, sa-ti mai treaca de al meu DOR !!!

10. - Din departari, pe aripi nestiute, purtat de un dulce si mirific dor, in cea mai minunata primavara, se indreapta catre tine un Martisor!

11. - Primavara asta vreau sa simtim amandoi cum viata ne curge prin vine asemenea raurilor de munte eliberate de gerul iernii.

12. - Simt primavara invadandu-mi simturile si ca de obicei gandurile mele se indreapta catre tine. Ma gandeam ca nu ti-am spus demult TE IUBESC!!!"... Dar odata cu primavara atat de insorita si atat de plina de viata am gasit si modul perfect in care sa-ti spun un surprinzator TE IUBESC!!!".

13. - Primavara sa-ti inmiresmeze inima si sufletul cu parfumul florilor ei neasemuite si sa-ti arate ce-nseamna sa zambesti, sa iubesti si sa fii iubit cu adevarat!

14. - Viata, lumina, caldura... parfumul de fericire este esenta primaverii, iar martisorul simbolul ei. Iti doresc ca razele soarelui somnoros sa-ti deschida petalele sufletului asemeni ghiocelului odata cu sosirea primaverii.

15. - Lasa sa-ti picure in suflet inca o primavara... las-o sa-ti cuprinda obrajii si sa-ti invaluie inima; danseaza cu ea in lumina soarelui si las-o sa-ti umple bratele cu flori si iubire...

16. - In aceasta zi speciala de martisor, permite-mi sa ma alatur si eu cu un buchet de ghiocei, sa-ti aduc in suflet primavara. La multi ani!!!

17. - Parfumul florilor de primavara, roua diminetilor calde, adierea vantului bland al celui mai frumos anotimp, toate acestea sa-si gaseasca locul in sufletul dumneavoastra.

18. - ...iubeste, zambeste, spune tot ce vrei, joaca-te cu un copil, ajuta un batran, alege-ti o stea pe cer, spera sa ti se indeplineasca o dorinta, accepta un compliment, spune-le celor dragi ce mult ii iubesti, imagineaza-ti ca n-ai nici o grija, fa-ti un cadou... respira adanc... E PRIMAVARA!!!!!

19. - Un gand frumos si un zambet din tot sufletul, un martisor care sa-ti aduca in suflet primavara.

20. - Desi stiam ca primavara este un anotimp inchinat iubirii nu l-am sarbatorit niciodata ca atare. Dar primavara asta este atat de imbietoare, totul renaste si odata cu natura simt renascand si sentimentele mele pentru tine, care sunt mai puternice ca oricand. Fiecare primavara care a trecut peste noi a lasat in viata noastra un strop de viata, de vitalitate si de voie buna. Toate astea nu ar fi insemnat nimic daca nu ai fi fost alaturi de mine.
Iti doresc inca o primavara fericita alaturi de mine!!!

21. - In prag de Primavara, Martisorul sa alunge spiritele rele si sa-ti umple sufletul de bucurie si speranta. Prinde-l pe rever si razi in soare ca totul sa infloreasca in jur!

22. - Cu rosu si alb am inlantuit gingasul ghiocel. L-am parfumat cu toata dragostea mea, l-am inconjurat cu mireasma primaverii si din tot sufletul ti-l daruiesc tie, sperand ca-ti va aduce fericire.

23. - A venit primavara cu soaptele ei picurate din soare pana sub fereastra noastra. A venit primavara si copacii s-au trezit de bucurie zbatandu-se de parca pe crengi le-ar fi crescut mii de pasari ce vor sa zboare... A venit primavara...

24. - Primavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau.

25. - De 1 martie iti daruiesc toata dragostea mea, tot ce pot sa iti ofer, inclusiv inima mea care bate pentru tine din prima zi cand te-am vazut. Primeste-le in dar...

26. - In Martie, iti doresc sa primesti atatea flori incat sa-ti faci gradina. Atatea felicitari incat sa ai vorbe bune pentru tot anul… Atata dragoste incat chiar daca ai da inapoi la fiecare, tot ti-ar mai ramane…
O primavara cu multa bucurie!
Chiar daca au in comun sensibilitatea, frumusetea, delicatetea… femeile sunt unice…
"La multi ani!" fetelor, femeilor, mamelor si bunicilor!


27. - Din departari, pe aripi nestiute,
Purtat de-un dulce si mirific dor,
In cea mai minunata primavara
Se-ndreapta catre tine un martisor.


28. - Un gand frumos si un zambet din tot sufletul, un martisor care sa-ti aduca in suflet primavara.


29. - Acum, cand soarele primaverii rasare dintre nori dand aripi iubirii ce ne uneste, imi leg snurul dragostei de inimioara mea, daruindu-ti-o cu toata increderea, pentru ca stii sa o faci sa zambeasca si sa pluteasca spre neantul fericirii…


30. - In prag de primavara
Soarele sa iti rasara
Cu inc-o bucurie
Ce-n suflet sa iti fie
Ca o lumina vie

Un cer albastru fara nori
In calea ta sa fie
Sa ai in fata numai flori
Succes si bucurie.

31. - O primavata cu multe bucurii, zambete si impliniri sa avem cu totii!

32. - Primavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau.


32. - De 1 Martie ghiocei din inima mea si o primavara pentru sufletul tau !!!

32. - Sa va fie viata frumoasa ca un fir de ghiocel iesit de sub zapada si plina de caldura si speranta ca mugurii copacilor aflati in asteptarea primaverii!

33. - Cu drag de martisor, primeste primavara in sufletul tau, si fie ca acest anotimp sa iti aduca in viata ta implinire si noroc, fericire si iubire si nu in ultimul rand caldura sufletesca de la cei dragi. Iti doresc o primavara frumoasa!


34. - Ghiocelul s-a ivit,
Tusind, el e tare grabit
Ca are de dat de veste
Ca-ncepe un anotimp de poveste.

35. - Trece din casa in casa,
Pune viorele in vaza,
Zambeste din zori pana seara,
Da frau liber la soare
Ca sa ne bucure iara.

11 comentarii:

libris.ro carturesti.ro evomag.ro