CRLP 11 - Romanian Liga 1 in FIFA 11 (Imaginii / Video)


CRLP (complete Liga Romana Patch) este un add-on uimitoare, care introduce primul Liga Romana, "Liga 1 Bergenbier" in jocul tau preferat.
Primul volum al CRLP va aduce principalele caracteristici ale "Liga 1 Bergenbier", in FIFA 11, in scopul de a va asigura ca experienta dumneavoastra este unica. Porniti intr-o cariera de 15 ani sa dovedeasca abilitatile dumneavoastra manager in noul brand "Liga 1 Bergenbier" Campionatul. Efectuarea unui aspect mai aproape de patch-uri noastre mari, veti obţine urmatorul cuprins in CRLP v1:

• Toate cele 18 echipe de prima liga sunt complet licentiate:
- Pana la data de liste.
- Home, Away si kituri treia.
- De inalta calitate Logos.
- Top crestatura mini.
- Peste 40 de jucatori detaliate se confrunta.
- Bugete Real Club.
- Competentele exacte jucator.
- Inaltimi Real Player, greutatea si aniversari.
• Liga Romana recomandate in Manager Mode.
• Ambele: Cupa şi Supercupa prezente in Manager Mode.
NOTĂ: Daca incepe primul sezon Manager Mode cu CFR Cluj, Unirea Urziceni sau, va trebui sa lupte pentru trofeu prima parte a sezonului, in Supercupa romana definitiva.
Win-l, si a obtine un impuls pentru moralul jucatorilor tai, pentru ca un sezon foarte dificil asteapta-le pe toate.
• Campionatul Mondial al Cluburilor recomandate in cariera ta Manager Mode.
• specifice "Liga 1 Bergenbier" adboards stadion, steaguri echipa si mingi oficiale.
• Multe alte adaugiri si atinge la joc.


1) Dupa ce aţi descarcat CRLP 11 volum 1, deschide fişierul (CRLP 2011 Volume 1 - v1.00), incepand cu acest mod de instalare addon.
2) Asigurati-va ca selectaţi FIFA 11 Folder atunci cand a cerut pentru a cauta dvs. principal calea de FIFA dosar. De exemplu, in cazul in care FIFA este instalat in "D: / Jocuri / FIFA 11", selectati acest director in caseta Installer. Debifaţi comenzi rapide pe desktop in fereastra de mai jos.
3) Dupa finalizarea instalarii, FIFA 11 Regenerator, care este inclus in pachet, se vor incarca automat, analiza fişierele joc care trebuie sa fie modificate. 4) Acest proces se va termina, atunci cand va fi capabil sa apasati pe butonul "Go". Face acest lucru şi apoi asteptaţi.
5) Procesul de regenerare este acum finalizat, astfel incat va puteţi bucura de acum CRLP.
Imaginii:
Vizionare placuta:

3 comentarii: